Facebook
Trip Advisor

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Jesli chcesz się odprężyć, lepiej poczuć i mieć pięknie gładka skore umów się na tajski masaz a najlepiej do Pani Wan. Rewelacyjne miejsce. Polecam

Ania

22-08-2021

Super relaks i odprężenie, polecam każdemu kto będzie w Sopocie, ja korzystam podczas każdego pobytu.

Ewa K

21-08-2021

Siła, atmosfera, rezultat na 100%

Szymon

21-08-2021

Wyjatkowo mily czas spedzony w salonie. Profesjonalny masaz z ciekawymi technikami daje poczucie wyjatkowego relaksu. Polecam.

Janusz

18-08-2021

bardzo profesjonalnie, bezpiecznie i przyjemnie, na pewno skorzystamy ponownie :) pozdrawiamy cały Zespól

Hania

16-08-2021

Profesjonalny masaż, wysoka jakość usługi oraz używanych produktów

Magda

16-08-2021

bardzo profesjonalnie, bezpiecznie i przyjemnie, na pewno skorzystamy ponownie :) pozdrawiamy cały Zespól

Hania

16-08-2021

cudowny czas

Iwona

14-08-2021

Dawno nie byłam na tak wspaniałym i profesjonalnym masażu-polecam

Ela

13-08-2021

Amazing! We will be back!

Agata

12-08-2021

Jestem bardzo zadowolona z masażu. Kupiłam w prezencie urodzinowym taki sam masaż córce aby doświadczyła tego samego przemiłego relaksu. Dziękuję i na pewno do zobaczenia

Tera

12-08-2021

Fajny relaks

Iwona

11-08-2021

Masaż był doskonały. Hany wyczuła wszystkie obolałe miejsca na karku i ramionach.Było fantastycznie-nastepnym razem dwie godziny????

Ola

11-08-2021

Bardzo profesjonalny zabieg. Masażystka (One) wykonuje dokładny masaż bez kompromisów, w dobrym tego śliwa znaczeniu:) polecam dla każdego kto potrzebuje głębokiego masażu mięśni i rozciągnięcia spiętych grup mięśniowych. Jestem stałą klientką i zawsze masaż jest tak samo dobrze i kompleksowo wykonany.

Monika

11-08-2021

Masaż był perfekcyjny, od a do z!

Iwona

11-08-2021

jestem bardzo zadowolona, czuję się znacznie lepiej niz przed masażem

Instruktorka

11-08-2021

Komang to zawsze "dobra firma"!

Jacek Aleksander

11-08-2021

Miejsce z klimatem, Pani masażystka RIN bardzo miła.Masaż który wykonała ( poprosiłam o trochę słabszy ) był perfekcyjny i bardzo odprężajacy.Polecam bardzo!!!

Monika

08-08-2021

Była to mega przyjemność skorzystać z tak profesjonalnych usług :)

Lusi

04-08-2021

Mój pierwszy masaż tego typu, jestem bardzo zadowolona, niektóre momenty masażu były delikatne niektóre mocniejsze ale do wytrzymania. Zaznaczyłam stopień masażu delikatny.Na drugi dzień pojawiły się zakwasy połączone z odprężeniem. Miło wspominam prezent urodzinowy napewno wrócę :) ,

Wiktoria

04-08-2021

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Contact

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese
ul. Chopina 26 A
81-782 Sopot
tel. +48 510 800 777
email: [email protected]